Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Radyoloji

Meme Radyolojisi İnceleme Teknikleri Daha büyük görüntüle

Meme Radyolojisi İnceleme Teknikleri

9786256621008

Dünya Tıp Kitabevi

280,00 TL


KDV Hariç: 280,00 TL

Meme radyolojisi, genel radyolojiden önemli ölçüde farklılık gösteren bir alan olması sebebiyle, hem inceleme tekniği hem de görüntülerin doğru bir şekilde yorumlanması için özel bir bilgi birikimini gerektirir. Bu nedenle, çekim teknikleri radyologlar ve teknisyenler için zaman zaman zorlayıcı olabilir. Ayrıca, son yirmi yılda gelişen dijital teknoloji ve manyetik rezonans görüntüleme ile meme görüntüleme önemli ölçüde çeşitlenmiştir. Artık meme radyolojisi uygulayan teknisyenler ve radyologlar için, tüm dijital mamografi tekniklerine hakim olmanın yanı sıra ultrason ve manyetik rezonans bilgisine de sahip olmak kaçınılmazdır.

Bu kitap, meme radyolojisinde kullanılan tüm modalitelerin çekim teknikleri ve bu tekniklerin fiziksel prensipleriyle ilgili kapsamlı bilgiler sunmaktadır. Kitabın, meme radyolojisi uygulayacak teknisyenlere rehberlik ederken aynı zamanda radyoloji asistanları ve uzmanlarına yol gösterici bir kaynak olacağına inanıyoruz.

ISBN9786256621008
Basım Yılı2023
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı223
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Prof. Dr. M. Olcay Çizmeli,Prof. Dr. M. Erkin Arıbal
BISAC
DOI

Yorum Yaz

Meme Radyolojisi İnceleme Teknikleri

Meme Radyolojisi İnceleme Teknikleri

Yorum Yaz