Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Sağlıklı Yaşıyoruz

Evrensel Senfoni 2 Doğa İyileştirir Daha büyük görüntüle

Evrensel Senfoni 2 Doğa İyileştirir

9786059615884

Dünya Tıp Kitabevi

250,00 TL


KDV Hariç: 250,00 TL

“Evrensel Senfoni” çalınırken uçsuz bucaksız; başsız ve uzamsız, doğanın sesini hisseden biz bilim insanları bir araya geldik. Öğrenmeyi, anlamayı talep edenler için “Evrensel Senfoni 1. Farkındalık İyileştirir” formatında, kanıta dayalı, doğanın bizi nasıl iyileştirdiğine örnekler veren bir kitap hazırladık. Adeta doğanın titreşimlerini bir senfonik müzikmişçesine özenerek, bilim dilinde, ancak sanatsal dokunuşlarla süsleyerek bir buket gibi sizlere sunduk.

Doğayı dolu dolu anlama, merak uyandırma, öğretme, işleme ve sizlere sunma görevindeki biz akademisyenler, kendimizden; yaşam ve gerçeği arama yolculuklarımızdan, gönlümüzden ve aklımızdan da değerli notalar ekleyerek yararlı olması niyetiyle sizlere sunduk. Umarız insanı daha sağlıklı, daha mutlu, daha farkında, daha güzel, doğaya daha özenli ve meraklı hale sokma amacımıza hizmet eden bir kitap olur.

Bu hizmet bilinci ile eserimizi dünyaya ulaştırmamıza yardımcı olan, el veren “Dünya Tıp Kitabevi”ne de sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor, hepinizin elinde bir sevgi ve merak tılsımına dönüşmesini hayal ediyoruz.

Doğanın mucizesiyle ve güzellikleriyle kalın…

ISBN9786059615884
Basım Yılı2023
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı148
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Yelda ÖZSUNAR
BISAC
DOI

Yorum Yaz

Evrensel Senfoni 2 Doğa İyileştirir

Evrensel Senfoni 2 Doğa İyileştirir

Yorum Yaz