Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Sağlıklı Yaşıyoruz

Kronik Hastalıklara Çözüm Var Daha büyük görüntüle

Kronik Hastalıklara Çözüm Var

9786258400793

Nemesis Kitap

198,00 TL

158,40 TL

-20%


KDV Hariç: 158,40 TL

Bu kitap gerçekten iyileşmek isteyen, vücudun anlattıklarını duymak için onu dinleyen, sürekli araştıran, okuyan, bedeninin sorumluluğunu kendi üzerine almış, yaşam tarzında değişiklikler yaparak daha sağlıklı, daha zinde kalmak ve sağlıklı yaş almak isteyenler için yazıldı.

 Kronik hastalıklar bir günde oluşmaz. Kökleri derindedir. Bütüncül tıp yaklaşımıyla herhangi bir organın tedavi edilmesi amaçlanmaz, organizmanın kendisini tedavi için çaba gösterilir. Beden, zihin ve ruh açısından organizmayı sağlıklı bir hale getirmek asıl hedeftir. Bütüncül tıp tedavilerini kullanmak demek modern tıptan uzaklaşmak demek de değildir. Aksine modern tıbbın tüm teknolojik imkânlarıyla bilimsel olarak etkinliği kanıtlanmış, geleneksel ve tamamlayıcı tedavileri beraber kullanabilmektir.

 Dr. Levent Sepit’in kaleme aldığı ve kronik hastalıkların bir çözümü olduğu iddiasıyla yola çıkan eser, hipertansiyonla, depresyonla, diyabetle, kalp hastalıkları, astım ve artritle,
bel fıtığıyla, reflü, fibromiyalji, haşimato, obeziteyle, alerji, romatizma, sedef ve egzamayla hatta kronik yorgunlukla yıllardır mücadele edenler için bir kılavuz niteliğinde.

ISBN9786258400793
Basım Yılı2022
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı480
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Levent Sepit
BISAC
DOI

Yorum Yaz

Kronik Hastalıklara Çözüm Var

Kronik Hastalıklara Çözüm Var

Yorum Yaz