Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

SEYAHAT TURİZM

Giresun İli Gastronomi Değerleri ve Gastronomi Turizmi Daha büyük görüntüle

Giresun İli Gastronomi Değerleri ve Gastronomi Turizmi

9786052586693

Akademisyen Kitabevi

250,00 TL

200,00 TL

-20%


KDV Hariç: 200,00 TL

İçindekiler:

  • GASTRONOMİ ve TURİZM

  • 1.1. Gastronomi Kavramı

  • 1.2. Gastronominin Tarihçesi

  • 1.3. Turizm ve Gastronomi İlişkisi

  • 1.4. Gastronomik Kimlik Kavramı

  • 1.5. Turizmde Gastronomi Etkinlikleri

  • 1.6. Gastronomide Coğrafi İşaretleme
  • 1.7. Turizmde Gastronomi İmajı

  • 1.8. Dünya’da Gastronomi Turizmi

  • 1.9. Türkiye’de Gastronomi Turizmi

  • GİRESUN İLİ GASTRONOMİ DEĞERLERİ

  • 2.1. Giresun İli Gastronomi Ürünleri

  • GİRESUN İLİ GASTRONOMİ TURİZMİ DEĞERLENDİRMESİ

  • 3.1. Giresun İli Gastronomisinin Özellikleri

  • 3.2. Giresun İli Gastronomi Turizmi 

ISBN9786052586693
Basım Yılı2020
Sayfa Sayısı125
Yazar(lar)Dr. Öğretim Üyesi Hakan AKYURT, Dr. Öğretim Üyesi Eray TURPCU
Ebat "cm"16 x 24
DOIhttps://doi.org/10.37609/akya.292

Yorum Yaz

Giresun İli Gastronomi Değerleri ve Gastronomi Turizmi

Giresun İli Gastronomi Değerleri ve Gastronomi Turizmi

Yorum Yaz

Benzer Kitaplar