Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Tıp Kitapları

Nöroşirürjide şant cerrahisi Daha büyük görüntüle

Nöroşirürjide şant cerrahisi

9786056446641

Selen Yayıncılık

250,00 TL


KDV Hariç: 250,00 TL

NÖROŞİRÜRJİDE ŞANT CERRAHİSİ Açıklaması

Şant cerrahisi, hidrosefali başta olmak üzere birçok hastalığın tedavisinde çığır açmış olmasına rağmen, pek çok problemi de beraberinde getirmiştir. Bu problemler o kadar fazla ve karmaşıktır ki, şant tekniklerinin tanımlanmasıyla beraber, şant tarihi adeta komplikasyonlarla yazılmıştır. Günümüze kadar şant cerrahisi alanında hem cerrahi teknik hemde teknolojik imkanlar açısından büyük gelişmeler kaydedilmiştir. Bu konu hakkında geniş bilgi birikimine sahip olunmasıyla birlikte, şant komplikasyonları ve revizyon oranları azımsanmayacak derecede yüksektir. 
Bu kitap, hastanemiz nöroşirürji kliniği tarafından çıkarılmış ilk kitap olması nedeniyle hem hastanemiz hem de kliniğimiz için çok büyük önem arzetmektedir. Ayrıca benim için, kitap hazırlamanın ne derece güç ve meşakkatli olduğunu, bir kitap için ne kadar çok emek sarfedilmesi gerektiğini yaşayarak öğretmesi ve kitaplara bakış açımı değiştirmesi nedeniyle hayatıma farklı bir tat ve anlam katmıştır.
Kendi dilimizde çıkartmış olmaktan gurur duyduğumuz bu esere engin bilgi ve deneyimlerinin bir ürünü olarak bölüm yazılarıyla katkı sağlayan tüm yazarlarımıza, kitabın basılmasında sponsor olarak kitaba ve bilime olan desteğini bir kez daha kanıtlayan Bıçakçılar firmasına, kitabın hazırlanmasında her aşamada birlikte çalıştığımız Selen Yayıncılık’a ve bu yoğun dönemde manevi desteğini esirgemeyen aileme sonsuz teşekkürlerimi sunmak isterim. 
Kitabın tüm okurlarımıza ve nöroşirürji camiasına faydalı olmasını diliyor, kliniğimiz açısından  yeni bir dönemin başlangıcı olmasını temenni ediyorum
ISBN9786056446641
Basım Yılı2014
Sayfa Sayısı320
Yazar(lar)Dr. Ömür GÜNALDI, Doç. Dr. Erhan EMEL

Yorum Yaz

Nöroşirürjide şant cerrahisi

Nöroşirürjide şant cerrahisi

Yorum Yaz