Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Tıp Kitapları

Diyabet El Kitabı Daha büyük görüntüle

Diyabet El Kitabı

9786054499748

İstanbul Tıp Kitabevleri

Tükendi

115,00 TL


KDV Hariç: 115,00 TL

Kaynaklara dayandırdıkları güncel bilgileri; kaliteli şekiller, anlaşılır tablolar kullanarak ve vaka örnekleriyle süsleyerek hazırlayan, böylelikle “Diyabet el kitabı“nı diyabetoloji camiasına kazandıran yazarlar, önsözlerinde kitabı diyabetle uğraşan tüm profesyonellere armağan etmektedirler.
“Hekimlik sanatını uygularkan biz hekimler için esas olan, güncel bilgilerin uygulanabilirliğini kavramak; bitmeyecek öğrenciliğimiz için gerekli olan doğru kaynaklara, en kolay yoldan ulaşabilmektedir“ yaklaşımına verdiğim destek ve önem nedeniyle bu eserin çeviri editörlüğünü kabul ettim.
Bu el kitabında konularında uzman olan bilim insanlarının hazırladığı bilimsel kaynakları, tanı ve tedavi klavuzlarını, günlük pratiğimizde uygulayacağımız bilgileri, kolay, anlaşılabilir tablo, resim ve metinler şeklinde sunulmuş olarak bulacaksınız.

ISBN9786054499748
Basım Yılı2013
Basım Sayısı1.BASIM
Sayfa Sayısı248
Kitap DiliTÜRKÇE
Yazar(lar) Rudy Bilous, Richard Donnelly Çeviri Editör : Nevin Dinççağ

Yorum Yaz

Diyabet El Kitabı

Diyabet El Kitabı

Yorum Yaz