Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Uluslararası Ekonomi - Ticaret ve Kalkınma

ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK - Küreselleşmenin Zorlukları - INTERNATIONAL BUSINESS - The Challenges of Globalization Daha büyük görüntüle

ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK - Küreselleşmenin Zorlukları - INTERNATIONAL BUSINESS - The Challenges of Globalization

9786053207146

Nobel Akademik Yayıncılık

430,00 TL

365,50 TL

-15%


KDV Hariç: 365,50 TL

Küreselleşme olgusu ile birlikte uluslararası işletmecilik faaliyetlerinin etkisini her geçen gün daha da fazla hissediyoruz. Bu kitap uluslararası işlemecilik konularında bilgisini arttırmak, bakış açısını geliştirmek isteyen yöneticiler, işletme çalışanları, lisans ve lisansüstü öğrenciler ile akademisyenlerin yararlanması amacıyla Türkçeye kazandırılmıştır.
Güncel örnekler çerçevesinde uygulamaya dönük olarak hazırlanan bu kapsamlı kitap beş kısım ve on altı bölümden oluşmaktadır. Kitapta, küreselleşme, küresel ve ulusal iş çevresi unsurlarının ayrıntılı olarak anlatıldığı bölümlerden sonra uluslararası ticaret ve yatırım teorileri, uluslararası finansal piyasalar ve para sisteminden bahsedilmiş, son kısımda ise diğer işletme fonksiyonları kapsamında uluslararası işletme yönetimine ilişkin konular ele alınmıştır. 
Kitapta dünyanın farklı ülkelerinden örnek olaylar, farklı kültürlere ilişkin uygulamalar, uluslararası alanda iş yaparken yöneticilere yol gösterici olabilecek pratik bilgiler yer almaktadır. Bunların yanı sıra ders materyali olarak kullanılması halinde öğrenciler için hazırlanmış çalışma soruları, etik konulara ilişkin değerlendirmeler, tartışma soruları ve grup etkinlikleri de bulunmaktadır. 
Tüm okuyucular için faydalı olması dileğiyle….

ISBN9786053207146
Sayfa Sayısı
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)John J. Wild,Kenneth L. Wild
Çeviren(ler)Ayşegül Ermeç Sertoğlu,Can Armutlu,Cem Harun Meydan,Çağla Pınar Bozoklu,Ece Konaklıoğlu,Evri̇m Erdoğan,Güler Sağlam Arı,Korhan Arun,Mehmet Emi̇n Bayık,Meral Gündüz
Editör(ler)Güler Sağlam Arı
BISAC
DOI

Yorum Yaz

ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK - Küreselleşmenin Zorlukları - INTERNATIONAL BUSINESS - The Challenges of Globalization

ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK - Küreselleşmenin Zorlukları - INTERNATIONAL BUSINESS - The Challenges of Globalization

Yorum Yaz