Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Üroloji   

100 Soruda Prostat Sağlığı Daha büyük görüntüle

100 Soruda Prostat Sağlığı

9789752778771

Güneş Tıp Kitabevi

99,00 TL


KDV Hariç: 99,00 TL

100 Soruda Prostat Sağlığı

Bu kitabı oluşturan üç bölümerkek ürogenital sisteminde önemli bir yere sahip olan prostat bezinin fonksiyonunuhastalıklarını ve hastalıklara özgü tedavi seçeneklerini anlatmayı amaçlamıştır. 

 

Aktarılan bilgiler yılların vermiş olduğu deneyimle Avrupa ve Amerika üroloji kılavuzları ışığında okurlara sunulmuştur.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de prostat hastalıklarının yaygınlığını azımsanmayacak düzeydedir. Buna rağmen prostat hastalıklarının tabu olarak görüldüğü toplumlarda, hastalar hekime başvurusunu geciktirmekte ya da tamamen başvurudan kaçınmaktadır. Bu durum hastaların erken tedavi şansını kaybetmelerine ve hastalığın kontrol edilebilirliğinin daha zorlu bir hal almasına neden olmaktadır.

 

Bilgi ve iletişim çağı kabul edilen günümüz dünyasında, baş döndürücü bilimsel ve teknolojik gelişmelerle doğru bilginin inanılmaz bir hızla yayılabilmesi her ne kadar olumlu bir durum olsa da, yanlış bilgilerin de bir o kadar hızla yayılması fevkalade korkutucudur.

Büyük bir emeğin ürünü olan "100 SORUDA PROSTAT SAĞLIĞI” kitabının prostat sağlığı hakkında doğru ve yanlış bilinen bilgiler arasında bir süzgeç olmasını umuyoruz.

Okurlara faydalı olması dileğiyle...

 

Prof. Dr. Önder Yaman

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi

Üroloji Anabilim Dalı

ISBN9789752778771
Basım Yılı2021
Sayfa Sayısı68
Yazar(lar)Prof. Dr. Önder Yaman, Op. Dr. Arif İbiş

Yorum Yaz

100 Soruda Prostat Sağlığı

100 Soruda Prostat Sağlığı

Yorum Yaz