Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Veteriner Hekimlik

ET TEKNOLOJİSİ Et Ürünleri Üretiminde Temel Teknolojiler ve Ürün Kalitesi Daha büyük görüntüle

ET TEKNOLOJİSİ Et Ürünleri Üretiminde Temel Teknolojiler ve Ürün Kalitesi

9786055267988

Sidas Yayıncılık

450,00 TL


KDV Hariç: 450,00 TL

Et ürünlerinin üretiminde, ürün kalitesi bilincini ilke edinerek hazırlanan bu kitapta; et sanayinde kullanılan makine ve ekipmanlar, et ürünleri formülasyonlarında kullanılan katkı maddeleri ile emülsifiye, fermente, yeniden yapılandırılmış, kürlenerek kurutulmuş ve kaplanmış et ürünleri teknolojilerini kapsayan ana bölümler değerli okuyucularımızın bilgisine sunulmuştur. Bu bölümlerde et ürünleri üretim teknolojileri, ürün özelinde detaylı bir akışla incelenmiş, ürün kalitesi; fiziksel, biyokimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal açılardan ele alınmış ve ürünlerde karşılaşılabilecek kalite problemleri irdelenerek çözüm önerileri aktarılmıştır. Kitap, gıda mühendisliği, gıda teknolojisi, ziraat mühendisliği, veterinerlik, gastronomi ve mutfak sanatları gibi disiplinlerde öğrenim gören ön lisans, lisans ve lisansüstü öğrenciler ile özel sektör temsilcilerine fayda sağlayıcı bir kaynak niteliğindedir.  

ISBN9786055267988
Basım Yılı2023
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı316
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Meltem SERDAROĞLU ,Burcu ÖZTÜRK KERİMOĞLU

Yorum Yaz

ET TEKNOLOJİSİ Et Ürünleri Üretiminde Temel Teknolojiler ve Ürün Kalitesi

ET TEKNOLOJİSİ Et Ürünleri Üretiminde Temel Teknolojiler ve Ürün Kalitesi

Yorum Yaz