Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Veteriner Hekimlik

Kedi ve Köpeklerde Kardiyovasküler Tıp Daha büyük görüntüle

Kedi ve Köpeklerde Kardiyovasküler Tıp

9789752779969

Güneş Tıp Kitabevi

2 100,00 TL


KDV Hariç: 2 100,00 TL

Kedi ve Köpeklerde Kardiyovasküler Tıp Kitabı, bu alanda yapılmış en kapsamlı ve güncel kaynak olarak dünyaca hatırı sayılır bir üne sahiptir. Sadece teorik bilgiye odaklanmayan bu kitap bu alanda sizi hızla yetkin bir hale getirecektir. 

Veteriner kardiyolojinin son yıllardaki gelişimi, tanı süreçlerini daha verimli hale getirmenin yanı sıra, daha önce bilinmeyen patolojileri tanımlamayı mümkün kılan yeni tanı yöntemleri nedeniyle olağanüstü olmuştur. Bu arada, safkan köpek ve kedilerin hızlı üreme oranı ve yaşadıkları çevredeki değişiklikler, hastalıkların epidemiyolojisini çok hızlı bir şekilde değiştirmiş ve bazen yeni patolojilerin ortaya çıkmasına neden olmuştur.

Dünyaca ünlü çok satan eserin genel özellikleri:

  • Köpek ve kedilerde Kardiyovasküler Tıp Kitabı, veteriner kardiyologların bu senaryolarla yüzleşmelerine, tanısal verileri doğru bir şekilde yorumlamalarına ve uygun tedavi planları önermelerine yardımcı olmaktadır. 
  • Kitap, tümdengelim adımlarıyla çalışarak ve tüm muayene bulgularını doğru bir şekilde yorumlayarak doğru bir tanı, prognoz ve tedavi oluşturmak için tüm araçları açıklamaktadır.
  • Klinisyenler, her bir hastalığın patogenezini ve fizyopatolojisini anlayarak hastaları için mümkün olan en iyi tedaviyi sağlayabileceklerdir. 
  • Spesifik kalp hastalıkları ile ilgili bölümlerde, her bir hastalığın anatomik ve patofizyolojik yönleri, her bir hastalığın patogenezinin, klinik belirtilerinin ve ilişkili görüntüleme bulgularının daha iyi anlaşılması için hem anatomik hem de tanısal görüntüler içermektedir. (elektrokardiyogramlar, radyografiler, anjiyogramlar, BT taramaları vb. )
  • Her bölüm ayrıca VetCardioMed.edrapublishing.com adresinde QR kodları aracılığıyla erişilebilen, hastalıkların ekokardiyografik özelliklerini ve girişimsel ve cerrahi süreçleri gösteren eğitici videolar içerir.
ISBN9789752779969
Basım Yılı2024
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı542
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Claudio Bussadori
Çeviren(ler)Dr. Onur İskefli
BISAC
DOI

Yorum Yaz

Kedi ve Köpeklerde Kardiyovasküler Tıp

Kedi ve Köpeklerde Kardiyovasküler Tıp

Yorum Yaz