Sipariş listesinde ürün yok
9786253751142
275,00 TL
220,00 TL
-20%
“Arı Ürünleri Kitabı” adlı bu eserle sizleri, arıların ve onların sunduğu mucizevi ürünlerin eşsiz dünyasına davet etmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Kitapta yer alan bilgiler, doğanın armağanı olan arı ürünlerinin tarihsel, kültürel ve sağlık boyutlarını ele alarak daha derin bir anlayış sunmayı hedefliyor.
Arılar, tarih boyunca insanlık için vazgeçilmez bir yere sahip olmuştur. İlk çağlardan itibaren insanlar, arıların üretkenliğini ve doğaya olan katkılarını gözlemleyerek onlardan yararlanmışlardır. Bu bağ, yüzyıllar boyunca güçlenerek devam etmiş ve arı ürünleri beslenmeden sağlığa birçok alanda hayatımızın parçası olmuştur. Bugün de bilimsel araştırmalar, bu mucizevi ürünlerin insan sağlığı üzerindeki olumlu etkilerini desteklemektedir ve bizlere daha geniş bir perspektif sunmaktadır.
Kitap, bal, propolis, polen, arı ekmeği (perga), balmumu, arı zehri, arı sütü ve apilarnil gibi arı ürünleri hakkında detaylı ve bilimsel içerikler sunmaktadır. Her bir ürünün, kimyasal bileşimleri, sağlık üzerindeki etkileri ve kullanım alanlarına dair kapsamlı bilgiler yer almaktadır. Bu yönüyle eserimiz, hem sağlık profesyonelleri hem de arı ürünlerini yaşamlarına entegre etmek isteyen bireyler için önemli bir başvuru kaynağıdır.
İçindekiler
BÖLÜM 1 BAL
BÖLÜM 2 PROPOLIS
BÖLÜM 3 POLEN
BÖLÜM 4 ARI EKMEĞI (PERGA)
BÖLÜM 5 BAL MUMU
BÖLÜM 6 ARI ZEHRI
BÖLÜM 7 ARI SÜTÜ VE APİLARNİL
ISBN | 9786253751142 |
Basım Yılı | 2024 |
Sayfa Sayısı | 184 sayfa Kağıt: 1. Hamur, Siyah-Beyaz 16 x 24 |
Yazar(lar) | Ulaş ACARÖZ ,Damla ARSLAN ACARÖZ |